Angela

 
Nieuws

Dolly Dots terug met theatertournee

De Dolly Dots maken bekend dat zij na 41 jaar, vanaf september 2020, beginnen aan een theatertournee langs 30 steden. De tournee, getiteld: Sisters on tour gaat in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam in première en sluit 5 februari 2021 af in Koninklijk Theater Carré.

De Dolly Dots spelen niet alleen hun hits maar vertellen ook verhalen over hoe het was om in de jaren tachtig onderdeel te zijn van een populaire meidengroep. Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze daarmee om? Volgens de Dots zelf wordt het: “Een intieme avond met voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzonder tijd met elkaar”. De intimiteit van het theater leent zich hier veel beter voor dan twee of drie mega concerten. 

De Dolly Dots zijn: Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers.

Ze zullen worden begeleid door Sven Figee. De Dolly Dots kunnen putten uit meer dan 25 Top-40 hits zoals: Love Me Just a Little Bit More, She's a lyer, Radio en Hela - Di - Ladi - Do. 

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Nationale Theaterkassa of via 0900 9203 (45 c.p.m.)

 

Ver van Huis

Elke dinsdag op televisie bij RTL4, Ver van Huis. De opnames in Ohio met de amish en vier leuke gezinnen die wel wat inspiratie konden gebruiken liggen amper een maandje achter ons.
De vier verslaggevers, de eindredacteur en de editors hebben weken doorgehaald om de eerste afleveringen af te maken.

 

 

The Voice Senior

Aanstaande vrijdag is er weer een nieuwe aflevering van The Voice Senior

 

The World's Best

The World’s Best is een grote talentshow van CBS, geprogrammeerd na de Super Bowl.
50 experts uit alle landen beslissen mee over de uitverkiezing van de grootste talenten ter wereld. Angela en Chantal waren erbij als de Nederlandse entertainment experts.
“Of je me ooit gaat zien is de vraag maar dáár zit ik, op de 4e rij van boven, tweede van rechts”
 
 
 
Instagram
Meer Instagram foto's